Ēdināšanas uzņēmumi, visā Latvijā

Drukāt

Demora, SIA

Salātu 9A, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Kūkas uz pasūtījuma, Kafejnīca, Kafija, Tortes, Plātsmaizes, Kūkas, Kliņģeri, Pīrāgi, Galda klāšana, Kur paēst, kafijas pauze, Konditoreja, Konditorijas iztrādājumi, Izbraukuma banketi, Ēdināšana kāzās, Izstrādājumi uz vietas kafejnīcā, Piegāde Bauskā, Piegāde Bauskas rajonā, Piegādes cena pēc vienošanās.

Denisa plus, SIA

Kastaņu 2A, Jelgava LV-3008
Ēdināšanas uzņēmumi

Devaloka, SIA

Penkules 87, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Dobeles dzirnavnieks, AS

Spodrības 4, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Maizes un miltu izstrādājumu ražošana, pārtika

Dona, SIA

"Virši", Sala, Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230

Doniņi-5, IU

"Kempings Doniņi" , Vārves pagasts, Ventspils nov., LV-3623
Kvalitatīvi grāmatvedības ārpakalpojumi uzņēmumiem (SIA, Mikrouzņēmumiem, IK, ZS, Biedrībām), pašnodarbinātām un fiziskām personām dažādās saimnieciskās darbības jomās, (pakalpojumu sniegšana, celtniecība, sabiedriskā ēdināšana, tirdzniecība, transporta nozare, kuģu aģentēšana, ražošana u.c.) atbilstoši jaunajai LR likumdošanai ar

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Dragon sushi, restorāns

Lielā 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jaunais, stilīgais Āzijas restorāns Liepājā - "Dragon Sushi", piedāvājumā gardākie Sushi Liepājā. Vienmēr svaigi un garšīgi. Pieejama piegāde, kā arī saņemšana uz vietas. Laipni gaidīti!

Drava 85, SIA

Vecumnieki, Rīgas 26, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933